Markedsdag 07.08.22 kl. 12.00

Markedsdag 07.08.22 kl. 12.00

Publisert av Jan-Erik Kristiansen den 02.08.22. Oppdatert 02.08.22.
Markedsdag på Hedrum Bygdetun
Søndag 7. august kl. 12.00


Salg av grønnsaker, husflid, ting og tang.
De som ønsker å selge ting, kan møte opp en time tidligere. Ingen påmelding
Historielaget har auksjon ved låvebrua kl. 14.30
Åpne utstillinger, salg av rømmegrøt, vafler, kaffe, kioskvarer
Utlodning
Terje Gåsholt spiller

                                                            Vel møtt!

 

 (Artikkel fra Østlandsposten)
Tradisjonen tro avslutter Hedrum historielag en aktiv sommersesong med markedsdag søndag 7. august kl 12 til 16. Vi håper å kunne fremstille et rikholdig og spennende marked til glede og nytte for besøkende fra fjern og nær.

 Tilbydere av alle slags varer (grønsaker, bakverk, håndverk, antikviteter, mekaniske greier og rett og slett alt mulig som kan fraktes med) er velkommen til å rigge til sine boder på- og rundt det vakre tunet, som for øvrig har utvidet areal i år. Deltakelse og plassering av boder er fri, og rigging kan finne sted fra kl 10

Det blir videre gjennomført en auksjon hvor mange interessante gjenstander fra historielagets overskuddslager kommer under hammeren.  Auksjonen begynner kl 1430.

 

 Terje Gåsholt underholder med tradisjonsrik musikk og fra tunets kjøkken vil man kunne kjøpe kaffe, vafler, grøt og pølser. Som vanlig blir det lotteri med flotte gevinster.

 

 Og så er selvfølgelig utstillingene i alle hus åpne for alle som er interessert i å vite mer om livet på en gård i Vestfold for 100 år siden.

 Velkommen til et spennende «bonde-marked» i Kvelde!